Полиција - илустрација фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ / - Полиција - илустрација фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
23/09/2021 u 12:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшене особе осумњичене за активирање експлозивне направе и злоупотребу дрога

Како се наводи у саопштењу Управе полиције са случајем је упознат надлежни државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Биjелом Пољу

Полициjа jе у Беранама у мjесту Jасиковац извршила преглед лица Д.Ш. (18) код коjег jе пронађено седам замотуљака са садржаjем опоjне дроге кокаин.

Како се наводи у саопштењу Управе полиције са случајем је упознат надлежни државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Биjелом Пољу по чиjем jе налогу Д.Ш. лишен слободе због сумње да jе извршио кривично дjело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опоjних дрога и он jе уз кривичну приjаву спроведен тужиоцу на даљу надлежност.

Осим тога, беранска полициjа jе процесуирала В.Р. (37) због сумње да jе извршио кривично дjело изазивање опште опасности у стицаjу са кривичним дjелом недозвољено држање оружjа и експлозивних материjа.

Дjела коjа му се стављаjу на терет В.Р. jе извршио на начин што jе 30. jула у 22.35 часова испред улазних врата jедног ноћног клуба поставио и активирао експлозивну направу.

Осумњичени jе jуче приведен поступаjућем тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Беранама коjи му jе одредио задржавање до 72 часа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:30