/ - Полиција, илустрација
03/12/2021 u 14:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшено девет особа: Крали накит, новац, електро материјал...

Због тешке крађе извршене на штету угоститељског објекта у Тузима лишен је слободе А.Лј. (20). Он је, сумња се, употребом подесног средства провалио у унутрашњост објекта и отуђио новац око 2.500 еура

Службеници полиције у Подгорици су, спроводећи појачане активности на откривању починилаца имовинксих деликата, расвијетлили седам дјела и лишили слободе девет осумњичених особа. 

-Радници једне фирме, на аутопуту гдје се изводе радови, су у вршењу кривичног дјела затекли Е.Г. (25), Н.О. (18) и Е.Д. (16) и задржали их до доласка полиције. Та лица су, сумња се, из једног радног простора отуђили већу количину електро материјала, након чега су их примијетили запослени. Осумњичени су лишени слободе због кривичног дјела крађа- наводе из Управе полицје.

Додају: "Полиција је ухапсила Ж.Ш. (26) због крађе и фалсификовања исправе. Он је, сумња се, из једног возила отуђио око 750 еура и документа. Такође, контролом возила осумњиченог утврђено је да је на то возило ставио регистарске ознаке које припадају другом возилу".

-Д.П. (31) је лишен слободе због тешке крађе. Он је, сумња се, употребом подесног средства провалио у унутрашњост једне куће у Балабанима и отуђио више комада златног накита, ручни  сат и друге предмете- саопштено еј из УП.

Додају: "Због тешке крађе извршене на штету угоститељског објекта у Тузима лишен је слободе А.Лј. (20). Он је, сумња се, употребом подесног средства провалио у унутрашњост објекта и отуђио новац око 2.500 еур". 

-С.П. (20) је током ноћи ушао кроз отворен прозор једне куће и из унутрашњости отуђио 800 еура. Он је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело тешка крађа.  Кривично дјело одузимање возила се ставља на терет М.Р. (17) и Ф.Н. (17) које су, сумња се извршили тако што су провалили у возило, поломили  браву од волана и почупали  електричне инсталације на који начин су ставили возило у погон и удаљили се. Осумњичени су лишени слободе- наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:56