Хапшење Хапшење / - Хапшење Хапшење
08/06/2021 u 17:53 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшено још шест кавчана: Пали припадници Декстерове групе, у акцији укључен и ФБИ

На растурању ове групе раде БИА, МУП Србије, Служба за борбу против организованог криминала у координацији са Тужилаштвом за организовани криминал

У Београду је ухапшено шест особа, за које се наводи да су припаднци  криминалне групе Дарија Ђорђевића Декстера, уједно и чланови београдског огранка кавачког клана, јављају медији.

Ово је наставак акције коју је започела аустријска полиција на основу информација српских безбједносних служби и полиције.

На растурању ове групе раде БИА, МУП Србије, Служба за борбу против организованог криминала у координацији са Тужилаштвом за организовани криминал.У хапшењу чланова ове  криминалне групе чији је вођа Ђорђевић прикључио се и ФБИ.

Ђорђевић звани Декстер је иначе високо позициоирани члан "кавачког клана" и блиски сарадник Вељка Беливука и Марка Миљковића.

Подсјећамо, на територији Аустрије јуче је спроведена полицијска акција у којој је ухапшен Дарио Ђ, звани Декстер, високопозиционирани члан " кавачког клана", блиски пријатељ Вељка Беливука и Марка Миљковића и човјек који се доводи у везу са организацијом најмање три ликвидације у Београду.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 11:08