/ - фото: Илустрација УП твитер
16/03/2022 u 12:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшено шест особа због четири крађе

Процесуирани су А.Б., Д.Р., П.М., Р.Т., С.Р. и Б.Ф.

Службеници Управе полиције су у Бијелом Пољу и Рожајама расвијетлили четири кривична дјела тешка крађа и лишили слободе шест извршилаца ових дјела а против једног поднијели кривичну пријаву. 

- Наиме, бјелопољска полиција је у кратком року расвијетлила два кривична дјела тешка крађа која су извршена на штету двије женске особе. Кривична пријава је поднијета против А.Б. који је, како се сумња, од женске особе на улици отуђио новчаник. Због сумње да су извршили тешку крађу лишени су слободе Д.Р. и А.Б. и њима је након привода надежном судији за истрагу одређен притвор. Сумња се да су они од женске особе на улици отуђили новчаник и телефон. Дио отуђених ствари из оба догађаја је пронађен и враћен власницама- саопштени је из полиције.

Рожајска полиција је расвијетлила двије тешке крађе и лишила слободе четири особе.

- Због тешке крађе лишени су слободе П.М. и Р.Т. а коју су извршили на начин што су из подрума породичне куће отуђили различите ствари и предмете који су у даљим радњама полиције пронађени и биће враћени власнику.  Због сумње да из  породичне куће отуђили алате и електромоторе вриједне око 2.000 еура ухапшени су С.Р. и Б.Ф. Они су, сумња се, једна од отуђених предмета продали једном лицу за износ од 80 еура- навели су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 01:53