/ - илустрација
06/12/2021 u 11:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшено више особа: Крали новац, грађевински материјал, дјелове од возила....

Осим тога једна кривична пријава је поднијета против В.М. из Никшића због сумње да је извршио крађу на штету једне особе

Службеници Управе полиције расвијетлили су осам кривичних дјела извршених током новембра на територији општине Никшић. 

-Због тешке крађе кривично ће одговарати Б.М. из Никшића. Њега је полиција затекла у извршењу кривичног дјела и лишила га слободе на лицу мјеста. Он је, сумња се, провалио у један објекат и отуђио грађевински материјал и алат. За Б.М. је судија за истрагу одредио притвор и он је спроведен у УИКС-наводе из Управе полиције.

Кривична пријава у редовном поступку поднијета је надлежном тужилаштву против С.С. (23), П.М. (19), С.Н. (17), Ф.Е. (17) и В.В. (16) због сумње да су извршили четири тешке крађе на штету трговинских објеката и спортских кладионица. Сумња се да су проваљивали у унутрашњости ових објеката и отуђивали новац и друге предмете.

-Никшићка полиција је лишила слободе Б.М. (19) и Ш.Б. (19) због сумње да су извршили крађу у продуженом трајању. Они су у пет наврата извршили крађе на начин што су отуђивали дијелове из путничких и теретних возила које су потом продавали на отпаду секундарних сировина. У вези неведеног, идентификовани су и власници секунадрних сировина и против Д.В. (22) и З.З. (56) је поднијета кривична пријава због сумње да су извршили кривично дјело прикривање. Отуђени предмети су пронађени и одузети- наводе из УП.

Осим тога једна кривична пријава је поднијета против В.М. из Никшића због сумње да је извршио крађу на штету једне особе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:17