Ilustracija / - UPRAVA POLICIJE
09/09/2024 u 09:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Zaposleni u marketu osumnjičen da je prokockao 2.000 eura, podnijeta prijava

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug“ - Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, procesuirali su jedno lice zbog zloupotrebe položaja u privrednom poslovanju, saopšteno je iz Uprave policije.

- Odjeljenju bezbjednosti u Ulcinju je od strane jednog marketa prijavljeno da je njihovom zaposlenom, S.P., iz otključanog automobila, otuđen novac od prometa iz navedenog marketa, u iznosu od 2.000,00 eura - navode iz policije.

Preduzimanjem operativnih i drugih mjera i radnji na terenu, te nakon prikupljenih obavještenja o navedenom događaju, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti u Ulcinju su došli do saznanja da je zaposleni u marketu, S.P. (31) iz Ulcinja, neovlašćeno prisvojio novac pomenutnog marketa i navedenu svotu novca upotrijebio za igre na sreću, dodali su.

- O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju po čijem je nalogu protiv S.P. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju-  zaključuje se u saopštenju.

UP: Za nedjelju dana uhapšeno 65 osoba, registrovano 86 krivičnih djela

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 22:47