Ilustracija / - shuterstock
11/01/2024 u 10:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Nikšićanin uhapšen zbog nasilničkog ponašanja

Uhapšeni J.P. osumnjičen da je izvršio dva napada tokom jedne večeri u Nikšiću

Policijski službenci Regionalnog centra bezbjednosti "Zapad“ Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, identifikovali su i lišili slobode lice koje je u dva odvojena događaja počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje. Nakon prikupljanja informacija i dokaza J.P. je identifikonav nao izvršilac ova dva krivična djela, navodi se u saopštenju Uprave policije.  

Naime, oko 01.10 časova 9. januara dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obavjestila je Hitna služba Medicinskog centra Nikšić da se u njihove porostorije javilo jedno muško lice sa povredama u vidu ubodne rane u predjelju lijevog ramena, koja je od strane dežurnog ljekara konstatovana kao laka. 

Iste večeri, oko 01.50 časova telefonskim putem je policiji u Nikšiću prijavljenio da ga je bez ikakvog povoda fizički napalo jedno njemu nepoznato lice zadajući mu udarac u predjelu glave usljed čega je oštećeni pao na trotoar, te je ovo nepoznato lice oštećenom zadalo više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela, saopštavaju iz Uprave policije. 

Na lice mjesta upućeni su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić koji su prevezli oštećenog na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

- Postupajući po navedenim prijavama, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, u kratkom vremenskom roku, pripadnici nikšićke policije preduzeli su niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenih događaja, prikupljen je veći broj obavještenja od građana i identifikovan je izvršilac J.P. koji je lišen slobode - saopštavaju iz UP.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 11:03