Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
11/12/2023 u 12:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

UP: Priveden zbog nasilja unad suprugom, sproveden u Spuž zbog gasnog pištolja

Sudija za prekršaje P.R. je izerekao kaznu zatvora od 30 dana

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, počinjenog na štetu supruge, lišili slobode P.R. iz Herceg Novog.

U saradnji sa policijskim službenicima Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, izvršenim pretresom objekta koji P.R. koristi u Bijelom Polju i pronađen je gasni pištolj, koji je privremeno oduzet.

- P.R. je od strane sudije za prekršaje izrečena kazna zatvora u trajanju od 30 dana, te su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi ovo lice sproveli u UIKS, na izdržavanje kazne - navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Takođe, policijski službenici bjelopoljske policije su, postupajući po operativnim informacijama, a po naredbi nadležnog suda, izvršili pretres kuće koju koristi G.M.

Pretresom je u kući pronađen pištolj CZ u ilegalnom posjedu koji je oduzet i sa događajem je upoznat tužilac koji će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:51