Полиција илустрација
16/06/2021 u 19:37 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

УП: Због цијепања државне заставе ухапшена једана особа,против малољетника кривична пријава

Основано се сумња да су О.Н. (15) и А.Л (13), у вечерњим часовима 13. јуна у насељу Суторина скинули државну заставу са јарбола Основне школе „Дашо Павићевић“ након чега је Ђ.Ђ. (18) исцијепао заставу

Службеници Центра безбједности Херцег Нови су због кривичног дјела повреда угледа Црне Горе лишили слободе једну особу а против малољетника поднијели кривичну пријаву. 

ОДТ ХН: Ухапшен младић због циjепања црногорске заставе, учествовала и два малољетника

-Основано се сумња да су О.Н. (15) и А.Л (13), у вечерњим часовима 13. јуна у насељу Суторина скинули државну заставу са јарбола Основне школе „Дашо Павићевић“ након чега је Ђ.Ђ. (18) исцијепао заставу. Они су ово аудио – визуелно снимили и објавили на једној друштвеној мрежи. Од свих лица су прикупљана обавјештења на околности догађаја и о свим предузетим радњама обавјештен је државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Херцег Новом-саопштено је из Управе полиције.

Надлежни тужилац је наложио да се Ђ.Ђ. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело повреда угледа Црне Горе а да се против малољетог О.Н. поднесе кривична пријава у редовном поступку за исто кривично дјело. 

А.Л. је стар 13 година, па као дијете није кривично одговоран.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

16. septembar 2021 06:02