/ Uprava policije
24/10/2021 u 14:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Управа полиције: J.Ђ. ниjе задобио повреде приликом употребе средстава принуде

Сва лица коjа су учествовала у нарушавању jавног реда и мира су позната полициjи и у односу на њихове радње биће покренути прекршаjни поступци, наводи се у саопштењу

Поводом снимка коjи jе обjављен на друштевним мрежама и поjединим порталима, у вези са поступањем полициjских службеника у Тивту, ради обjективног информисања jавности обавjештавамо вас сљедеће:

- Службеници Одjељења безбjедности Тиват су 20. октобра у 23.55 часова обавиjештени да jе испред jедног угоститељског обjекта у мjесту Радовићи дошло до нарушавања jавног реда и мира од стране више лица.

У циљу успостављања нарушеног jавног реда и мира, након доласка на лице мjеста, полициjски службеници су примиjенили полициjска овлашћења, а према J.Ђ. су том приликом од стране припадника полициjе употриjебљена средства принуде - наводи се у саопштењу Управе полиције.

Истичу да J.Ђ. приликом употребе средстава принуде ниjе задобио повреде. Сва лица коjа су учествовала у нарушавању jавног реда и мира су позната полициjи и у односу на њихове радње биће покренути прекршаjни поступци.

- Старjешинама Одjељења безбjедности Тиват jе познат идентитет службеника полициjе коjи су употребљавали средства принуде. О свему jе упознато Одjељење за унутрашњу контролу полициjе МУП-а коjи су започели поступак контроле и утврђивања чињеница и околности у вези са овим догађаjем како би се утврдило да ли jе у конкретном  случаjу дошло до прекорачења полициjских овлашћења - наводи се у саопштењу Управе полиције.

О исходу предузетих радњи jавност ће бити благовремено обавиjештена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 06:17