Весна Меденица / - Р д
21/04/2022 u 00:07 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НОВИ ДЕТАЉИ: Весна Меденица покушала да пререже врат разбијеним огледалом у купатилу

Према незваничним информацијама, Меденица је покушала да пресјече вену на врату, али су је у томе спријечили љекари и особље Клиничког центра и она се сада налази ван животне опасности

Бивша предсједница Врховног суда Црне Горе Весна Меденица покушала је вечерас да изврши самоубиство у Кличничком центру гдје је смјештена, потврђено је порталу Дана из полиције.

Према незваничним информацијама, Меденица је покушала да пресјече вену на врату, али су је у томе спријечили љекари и особље Клиничког центра и она се сада налази ван животне опасности. Према информацијама нашег портала Меденица је тражила да оде у купатило гдје је разбила огледало и њиме покушала да пресјече вене. Након што није одгобварала на позиве полицајаца који су је чували они су разбили врата купатила и нашли је, како нам је речено, у "полусвјесном  стању". Саговорници дана из болничког особља Клиничког центра који су жељели да остану анонимни кажу да Меденица није успјела да ошети вене ни артерију коју је покушала да пререже. Сада се налази ван животне опасност и под будним је љекарским и полицијским надзором.

Меденици је данас одлуком судије за истрагу Вишег суда Сузане Мугоше одређен притвор до 30 дана.

Специјално државно тужилаштво (СДТ) је сумњичи да је починила два кривична djела - стварање криминалне организације и противзаконит утицај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 14:19