/ ŽANA BOJANIć
03/03/2023 u 13:21 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Begović: Povrijeđen advokat Vukčević i dva radnika suda

Kako je saopšteno danas iz Uprave policije, oko 11:35h na ulazu u zgradu Osnovnog suda u Podgorici Bulatović je aktivirao najvjerovatnije ručnu bombu

Predsjednik Advokatske komore Crne Gore advokat Zdravko Begović kazao je da je u današnjem događaju povrijeđen i advokat Branimir Vukčević koji je bio danas prisutan kada je Mladen Bulatović u holu Osnovnog suda u Podgorici aktivirao eksplozivnu napravu.

(FOTO/VIDEO): Bulatović se raznio bombom u holu Osnovnog suda, povrijeđeno osam osoba

- Vukčević ima povrede po vratu i nogama. Nije životno ugrožen. Povrijeđena su i dva radnika suda - kazao je Begović novinarima.

image
- FOTO: ŽANA BOJANIĆ

- Višem sudu postoji kvalitetna kontrola i detektora i pregled od strane policajaca a u Osnovnom sudu, koji je najbrojniji i po prijemu stranaka postoji policija koja radi uredno ali svako može prilikom ovjere ući a da ne bude kontrolisan da li kod sebe posjeduje nedozvoljeno sredstvo- kazao je Begović.

Kako je saopšteno danas iz Uprave policije, oko 11:35h na ulazu u zgradu Osnovnog suda u Podgorici Bulatović je aktivirao najvjerovatnije ručnu bombu kojom prilikom je smrtno stradao, dok je osam osoba povrijeđeno.

(FOTO) Urgentni centar na nogama, osmoro povrijeđenih iz suda van životne opasnosti

- Utvrdili smo da je stradao M.B. iz Podgorice, koji je aktivirao eksplozivnu napravu razorne moći. Povrijeđeno je pet osoba i ne bi trebalo da se radi o težim povredama- kazao je za portal Dan Srđan Korać inspektor kriminalističke policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 14:20