Hapšenje na Cetinju / - FOTO: PRINTSKRIN
10/12/2023 u 14:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte jutrošnju akciju hapšenja na Cetinju

Dva osumnjičena se, kako je saopštio, v.d. pomoćnika direktora Uprave policije za sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović, u evidencijama policije vode kao operativno interesantna lica bliska jednoj kriminalnoj grupi, dok je jedan visokorangirani član kriminalne grupe

Policija je jutros uhapsila Blaža Pejovića (34), Vukana Vujačića (28) i Vlada Vulićevića (28), osumjičene za pokušaj ubistva na Cetinju. Sumnja se da su oni 13. septembra ove godine postavili improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći pod vozilo „Tojota Rav 4“, vlasništvo lica G.S. sa Cetinja.

Dva osumnjičena se, kako je saopštio, v.d. pomoćnika direktora Uprave policije za sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović, u evidencijama policije vode kao operativno interesantna lica bliska jednoj kriminalnoj grupi, dok je jedan visokorangirani član kriminalne grupe.

- Još jednom podsjećamo da su tom prilikom na nekoliko lokacija izvršeni pretresi objekata koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantna lica, te da su tri lica lišena slobode. Sva tri osumnjičena lica su uz krivične prijave sprovedeni na dalju nadležnost Višem državnom tužiocu u Podgorici - kazali su iz policije.

Policija je medijima dostavila snimak današnje akcije.

Šćepanović: Uhapšene tri osobe zbog pokušaja ubistva na Cetinju

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 09:28