Фото: РЦУД, Портал ” Дан”
17/05/2021 u 16:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(Видео) Рониоци и данас трагали за несталим младићем, акцију настављају сјутра

Услови протеклих дана нису били повољни за роњење. Данас су услови били бољи, ријека је била бисртија а видљивост побољшана

Рониоци Регионалног ронилачког центра Бијела, Херцег Нови, и данас су трагали за младићем који је нестао прије пар дана. Ово је четврти дан активне потраге. Уз све напоре, акција трагања ни данас није дала резултате сазнаје портал " Дан". И за сјутра је планирана ова акција.

(Видео) Потрага за младићем: Отежано роњење, повећан ниво ријеке створио нове подводне вирове

Тим RCUD-a планира да настави акцију, а током дана ће видјети како ће их послужити временске прилике и услови које затекну током зарона

Како нам је речено, услови протеклих дана нису били повољни за роњење. Рониоци су се борили с бујицама и новим подводним вировима. Међутим, данас, након престанка падавина, услови су били бољи, ријека је била бисртија а видљивост побољшана.

Рониоци трагају за младићем који је покушао да спаси дјевојку

Мијајловић је казао да претрагу терена отежава слаба видљивост и брза набујала ријека, у уским дјеловима корита

- У складу са захтјевом за ангажовање у потрази за несталом мушком особом, за коју се сумња, да је сплетом несрећних околности ушла у воду у мјесту "Куће Ракића" у Подгорици, наши рониоци  претражују корито ријеке Цијевне низводно од "Ниагариних водопада" од жељезничког моста - казао је раније из Регионланог ронилачког центра Бијела Данило Мијајловић.

Же.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:58