/ - фото: ЖЕЉКА БОЈАНИЋ
12/01/2022 u 15:46 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Убиство Шејле Бакије: Ђокају продужен притвор

Како је наведено решењем о притвору, поред осталог, уз чињеницу и да је од убиства поршло три мјесеца, пуштање осумњиченог би изазвало узнемирење јавности

Осумњичени за убиство Шејле Бакије (19) и тешко рањавање њенога оца који се предао полицији након бјекства, Илир Ђокај (28) остаје у истражном притвору, сазнаје портал Дан. Притвор му је продужен до 4. фебурара. Како је наведено решењем о притвору, поред осталог, уз чињеницу и да је од убиства поршло три мјесеца, пуштање осумњиченог би и даље изазвало узнемирење јавности.

Ђокаj се раније предао полициjи  у пратњи адвоката Срђана Љешковића. Након што се Ђокај предао одузета је његова одјећа која је упућена на вјештачење. Ђокај пред инспекторима није хтио да говори о овом убиству.

Адвокат Срђан Љешковић казао је раније у изјави за портал Дан да се ради о великој трагедији када је у питању убиство Шејле Бакије и замолио је медије да поштују бол обје породице.

- .Сада је све у рукама правосудних органа и молим медије да имају у виду да се ради  о јуедној страшној трагедији- казао је у изјави за портал Дан адвокат Љешковић.

Према незваничним информацијама, истрага утврђује да ли је Ђокај, како се за сада сумња, био у истој одјећи као у оној у којој је био када је извршио злочин. Такође, изузети су снимци са надзорних камера које се налазе у близини и около лица мјеста и изузета су одређена средства комуникације.

Осумњичени Ђокај од раније је познат полицији, а 25. августа Шејла Бакија пријавила га је полицији због узнемиравања.

– Дана 25. августа 2021. године, око 23 часа, налазила сам се у кући својих родитеља, Карабушко Поље бб, Илир је дошао, ушао у двориште, па се попео на терасу. Кад сам га видјела, покушала сам да задржим врата, али их је Илир одгурнуо и ушао у кућу. Затим ми је запријетио: Ни на небу ни на земљи нећеш бит другога. Нећу ти дат да се удаш за другога! Пролиће се крв за ову ствар! Живот ти је у мојим рукама! Затим је отишао. У кући су били присутни моја малољетна браћа и сестре, који су били у шоку од Илировог упада. Због свега овога што ми ради Илир Ђокај, осјећам се угрожено и страхујем за своју сигурност – навела је тада Бакија у својој пријави.

ВИДЕО: ЖЕЉКА БОJАНИЋ/ПОРТАЛ ДАН

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:04