/ - FOTO: PRINSTSCREEN
23/02/2023 u 09:24 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Zbog napada na mladiće Kažanegri zabranjeno napuštanje stana

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak za koji nadležni utvrđuju da li prikazuje pomenuti događaj

Mladenu Kažanegri, osumnjičenom za napad na dva mladić, nakon saslušanja kod istražnog sudije, određena je mjena zabrana  napuštanja stana, saznaje portal Dan. 

Podsjećamo, Kažanegra je uhapšen nakon što se u jednom lokali u Budvi dogodio incident kada su dva mladića naručila pjesmu. 

-Osumnjičenom Kažanegra Mladenu je dana  23.02.2023 godine  od strane  sudije  za  istragu Osnovnog suda u Kotoru , Špira Pavićevića, izrečena  mjera zabrana napuštanja  stana. Mjera će se kontorilisati na svaka  2 mjeseca   po službenoj dužnosti,  a stranke  imaju pravo da podnesu žalbu na  navedenu odluku-kazao je za portal Dan Veljko Bulatović PR Osnovnog suda  u Kotoru. 

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak za koji nadležni utvrđuju da li prikazuje pomenuti događaj. Snimak ne prikazuje cijeli incident, već samo momenat u kojem se sumnja da se prvi tren radi o verbalnoj raspravi a zatim i dio fizičkog nasrtaja) 

Podsjećamo, Mladen Kažanegra uhapšen je zbog sumnje da je  izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda. 

-Policija traga za O.K. i N.K. Policija je postupila po prijavi od 19. februara 2022. godine, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom-naveli su ranije iz Uprave policije. 

Policija je u noći kada se dogodio incident obaviještena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristupili S.P. (21) i B.B. (21). 

- Pripadnici policije su prikupili obavještenja od više osoba i izuzeli video nadzor u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi navedenog događaja, a preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K., O.K. i N.K., nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B., zadajući im više udaraca po glavi i tijelu, usled kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede- saopšteno je ranije iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 01:40