/ -Фото: Жана Бојанић
31/08/2021 u 13:16 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Суд уважио жалбу: Крстовићи због 1.400 килограма кокаина спроведени у истражни затвор

Виујеће подгоричког Вишег суда уважило жалбу Вишег државног тужилаштва

Вијеће подгоричког Вишег суда уважило је жалбу Вишег државног тужилаштва и за Марину и Буда Крстовића одредило притвор од 30 дана, сазнаје портал Дан од више извора.

Подсјећамо, Тужилаштво је уложило жалбу након што је истражни судија подгоричког Вишег суда пустио Kрстовиће да се бране са слободе.

Крстовиће истражни органи доводе у везу са заплијеном од 1,400 килограма кокаина. Тада је полиција спровела опсежну акцију у Бару, Подгорици и Зети против организованог криминала у циљу сузбијања нелегалне трговине наркотицима.

Акција је изведена уз велику сарадњу Управе прихода и царина Црне Горе и Вишег тужилаштва. Дрога високе чистоће била је у 1.400 паковања.

На паковањима кокаина је, изгледа писало КОВИД. Дрога је највјероватније стигла у Црну Гору у једном контејнеру из брода који је упловио у Луку Бар.

Иначе, судија Ивановић је у кумовским односима са братом Будимира Крстовића, па га је ТВЦГ раније питала да ли је због тога у овом случају морао бити изузет, пренио је раније портал РТЦГ.

- То је брат Будимира Крстовића. Јесам пријатељ и имамо неке односе који се могу довести у везу с тим. Он је био свједок на крштењу мог сина прије неких 30 година. Али за мене то није сумња у моје пристрасно поступање. Ја уопште нијесам пристрасно поступао- рекао је Ивановић између осталог раније за РТЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:31