/ фото: УП твитер
11/01/2022 u 14:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Више особа процесуирано због крађа

Службеници Управе полиције у Котору су ријешили више дијела из области имовинског криминалитета

Службеници Управе полиције у Котору су ријешили више дијела из области имовинског криминалитета. Ухапшен је Б.Р. (19) из Котора, док се Д.М. (32) из Котора потражује.

Они се сумњиче да су,  26. децембра 2021. године, извршили тешку крађу на штету малопродајног објекта у Рисну.

- Они су, сумња се, маскирани, употребом подесног средства и физичке снаге обили малопродајни објеката и отуђили цигарете у вриједности од око 5.000 еура- наводе из полиције.

Поступајући по пријави оперативног центра једне заштитарске фирме да је у току покушај крађе на једној бензинској пумпи у мјесту Шкаљари, припадници полиције су одмах изашли на лице мјеста и затекли П.Ћ. (21) из Котора.

- Он је приведен у службене просторије полиције а након консултација са надлежним државним тужиоцем против осумњиченог је поднијета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело тешка крађа у покушају. Полиција ради на идентификацији још једне особе која је учествовала у извршењу овог дјела- саопштено је из полиције.

Надаље, которска полиција је у кратком року расвијетлила разбојништво и лишила слободе П.П. (50) из Котора.

- Он је, сумња се, 7. јануара 2022. године, маскиран и уз пријатњу ножем од раднице једног малопродајног објекта отуђио око 700 еура и цигарете.  Након саслушања код тужиоца осумњиченом је одређено задржавање до привода судији за истрагу, а отуђене ставри су пронађене и враћене власнику- навели су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:31