ILUSTRACIJA/ VISI SUD PRIVODJENJE - NENAD MANDIC / - ILUSTRACIJA/ VISI SUD PRIVODJENJE - NENAD MANDIC
31/10/2022 u 15:06 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Viši sud odbio jemstvo za Lazovića vrijedno više od 1,2 miliona eura

Prema navodima SDT - a sumnja se da je on radio za pripadnike kavačkog klana. Lazović je pred tužiocem negirao te optužbe.

Viši sud u Podgorici odbio je jemstvbo koje je ponuđeno kao garancija da se Viši službenik ANB-a Petar Lazović branis a slobode, potvrdio je za portal dan advokat Nikola Martinović.

Podsjećamo, Specijalnom državnom tužilaštvu ranije je proslijeđen  predlog za jemstvo za Lazovića. Tim predlogom porodica Petra Lazović Višem sudu u Podgorici ponudila je tri nekretnine čija je vrijednost 1.139.289 eura i 100.000 eura u gotovini. To glasi na ime jemstva da Lazović neće pobjeći ako dođe do ukidanja priotvora.

Zamjena za slobodu: Za Petra Lazovića ponuđeno jemstvo vrijedno više od 1,2 miliona eura

Prema navodima SDT - a sumnja se da je on radio za pripadnike kavačkog klana Višem sudu u Podgorici ponuđeno je jemstvo za osumnjičenog službenika policije Petra Lazovića, potvrđeno je za portal Dan od više izvora bliskih odbrani i Višem sudu.

Tako je u zamjenu da se Lazović brani sa slobode porodica njegova ponudila tri nekretnine vrijedne 1.139.289 eura i 100.000 eura.

Uz to ponuđena je i gotovini na ime jemstva kao garanciju da Lazović neće pobjeći, ukoliko mu se ukine pritvor.

Podsjećamo, Lazović je uhapšen 18. jula po nalogu SDT-a zbog sumnje da je počinio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotreba službenog položaja.

Prema navodima SDT - a sumnja se da je on radio za pripadnike kavačkog klana. Lazović je pred tužiocem negirao te optužbe. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:28