Maša M., udovica Jovice Vukotića / - FOTO: DRUšTVENE MREžE/PRINTSCREEN
13/09/2022 u 19:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vukotićeva udovica Maša svuda sa obezbjeđenjem, u Istanbulu joj se pridružio otac

Dala je iskaz policiji, a pred njom je i rješavanje komplikovane procedure pripremanja dokumentacije, kako bi tijelo ubijeno supruga bilo prebačeno

Otac Maše M., udovice Jovana Jovice Vukotića, otputovao je u Istanbul kako bi bio podrška ćerki posle ubistva muža.

Poznanici kažu da je Maša M. poslije ubistva supruga van sebe. Dala je iskaz policiji, a pred njom je i rješavanje komplikovane procedure pripremanja dokumentacije, kako bi tijelo ubijeno supruga bilo prebačeno. Njen otac je otputovao kako bi joj pomogao, jer u Istanbulu boravi sa njihovom malom ćerkicom, piše Kurir.

Maša M. uglavnom je sa ćerkicom vijreme provodila u Srbiji, a nedavno su otputovale u Tursku.

Ona je bila očevidac likvidacije u kojoj je 8. septembra u Istanbulu u klasičnom mafijaškom obračunu ubijen njen suprug, vođa "škaljarskog klana", Jovan Vukotić.

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica napadača na motoru prišla su automobilu u kom su bili sa ćerkicom i izvjesnim E.K., koji je navodno bio vozač.

Maša se u posljednje vrijeme gradom kretala sa obezbjeđenjem, najvjerovatnije jer se njen suprug plašio za njenu i bezbjednost njihovog djeteta, pišu mediji.

Istražitelji sumnjaju da su ubice pratile upravo udovicu i tako otkrile da se prvi čovjek "škaljarskog klana", koji je u ratu sa "kavčanima" već osam godina, skriva u Turskoj.

Turski istražitelji, uzeli su izjavu i od vozača E.K., koji je kako navode turski mediji, tvrdio da ne poznaje porodicu koju je vozio iz luksuzne četvrti do tržnog centra. Međutim, kada su svjedoci otkrili da su poslije pucnjave vidjeli kako je otišao do ograde pored puta i tamo se zadržao neko vrijeme, detaljnim pretresom otkrili su da je tamo najvjerovatnije sakrio dva mobilna telefona, koji su pronađeni.

Još uvijek nije utvrđeno da li je i Maša M. u Turskoj koristila lažni identitet, s obzirom na to da joj je suprug bio na potjernici Interpola, ali i glavna meta "kavčana".

(Kurir)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:26