stop policija / - DAN
28/03/2022 u 14:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За викенд регистроване 42 саобраћајне незгоде

Управа полиције још једном апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и на тај начин допринесу, како личној, тако и безбједности других учесника у саобраћају

Из Управе полиције Црнер Горе апеују на возаче по питању безбједности у саобраћају и наводе да су за викенд регистроване 42 саобраћајне незгоде.

-У данима викенда на црногорским путевима евидентиране су 42 саобраћајне незгоде, у којима су два лица смртно страдала, три лица су задобила тешке тјелесне повреде, а 20 лица је задобило лаке тјелесне повреде. Припадници саобраћајне полиције су поднијели 1.050 прекршајних пријава, издали 343 прекршајна налога, одузели 18 пари регистарских ознака и исто толико возила искључили из саобраћаја. Због вожње под дејством алкохола слободе су лишена 52 возача- наводе из УП.

Додју: "Мојковачка полиција је лишила слободе П.Ч. (28) из Никшића који је управљао возилом под дејством алкохола у концентрацији од 2,34 г/кг и С.Р. (45) из Мојковца који је возио под дејством алкохола у концентрацији од 2,54 г/кг.  Управа полиције још једном апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и на тај начин допринесу, како личној, тако и безбједности других учесника у саобраћају".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 12:06