teska kradja / - DAN
27/05/2021 u 15:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Због девет крађа у Биjелом Пољу одговараће кривично двиjе особе

Осумњичени се терете да су извршили шест тешких крађа и три тешке крађе у покушаjу, саопштено је из Управе полиције

Криминалистичка полициjа Центра безбjедности Биjело Поље jе расвиjетлила девет имовинских деликата због коjих ће кривично одговарати двиjе особе, саопштено је из Управе полиције.

Из Управе полиције су казали да се И.J. и малољетни Р.Т. (17)  терете за кривично дjело тешка крађа у продуженом траjању и кривично дjело тешка крађа у покушаjу у продуженом траjању и против њих jе подниjета кривична приjава државном тужиоцу у Основном државном тужилашту у Биjелом Пољу.

Осумњичени се терете да су извршили шест тешких крађа и три тешке крађе у покушаjу.

– Они су у више наврата у претходих мjесец ипо дана извршили девет дjела на штету три трговинска обjекта, двиjе спортске кладионице, jедног вjерског обjекта, на штету пословница два мобилна оператера као и на штету jедног физичког лица – наводе из УП.

Ове особе су, сумња се, употребом подесних средстава проваљивали или покушавали да провале у унутрашњости наведених обjеката и отуђивали новац и техничке уређаjе.

Припадници полициjе су извршили претрес на jедноj локациjи гдjе су пронађени и изузети предмети за коjе се сумња да су коришћени приликом вршења наведених дjела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:02