/ - FOTO: ILUSTRACIJA
07/04/2023 u 10:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zbog nepoštovanja saobraćajnih znakova sankcionisano 40 vozača

Zbog nepoštovanja semafora sankcionisano je 17 vozača, dok su zbog preticanje kolone vozila na neisprekidanoj liniji sankcionisana 23 vozača

Saobraćajna policija je u Podgorici realizovala lokalnu akciju pojačane kontrole saobraćaja na području naselja Zagorič pod nazivom „Nepoštovanje saobraćajnog znaka“. Službenici Stanice policije za bezbjednost saobraćaja su, 4. i 5. aprila od 07.00 do 09.30 časova, spoveli ovu akciju koja je rezultirala izdavanjem 40 prekršajnih prijava.

- Zbog nepoštovanja saobraćajnog znaka svjetlosno signalnog uređaja – semafora sankcionisano je 17 vozača, dok su zbog nepoštovanja saobraćajnog znaka – preticanje kolone vozila na neisprekidanoj liniji, sankcionisana 23 vozača. Takođe zbog pojačanog inteziteta saobraćaja ulicom Nikole Tesle, II Crnogorskog bataljona u vremenskom intervalu od 07,00 do 09,00 časova policija je stupila u kontakt sa Sekretarijatom za saobraćaj u cilju produžavanja vremenskog intervala zelenog talasa na sve tri raskrsnice koje su regulisane svjetlosno signalnim uređajem – semaforom, kako bi protok saobraćaja bio brži, poštovali se saobraćajni propisi i na taj način smanjio broj saobraćajnih prekršaja, kojima se ugrožava bezbjednost učesnika u saobraćaju- rečeno je iz policije.

Patrole saobraćajne policije će nastaviti da na navedenim lokacijama preduzimaju aktivnosti u cilju  bezbjednog odvijanja  saobraćaja i poštovanja saobraćajnih propisa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 07:04