Илустрација, портал Дан
25/07/2021 u 15:43 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Због покушаја убиства у Будви тужилаштво тражи притвор за Београђанина

Извршен је увиђај на лицу мјеста којом приликом су изузети пронађени трагови и предмети, који ће бити предмети одговарајућих вјештачења

Више државно тужилаштво у Подгорици предложило је, након саслушања, да се држављанину Србије Н.Т., због сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају, одреди притвор, сазнаје портал Дан.

-Поводом догађаја који се десио у Будви у ноћи 24.07.2021. године, у Вишем државном тужилаштву у Подгорици формиран је предмет против лица Н.Т., због кривичног дјела убиство у покушају и још четири лица због кривичног дјела учествовање у тучи, поводом чега је од стране дежурног тужиоца овог тужилаштва, у сарадњи са управом полиције, извршен увиђај на лицу мјеста којом приликом су изузети пронађени трагови и предмети, који ће бити предмети одговарајућих вјештачења, а лица су уз кривичну пријаву приведена овом тужилаштву ради саслушања у својству осумњичених и исти су саслушани у овом тужилаштву, након чега је донијета наредба о спровођењу истраге са предлогом за одређивање притвора лицу Н.Т., због кривичног дјела убиство у покушају, као и у односу на 2 лица због кривичног дјела учествовање у тучи- навела је у одговору за портал Дан портпарол и тужитељка Лепа Меденица.

Подсјећамо, службеници Центра безбjедности Будва прексиноћ ухапсили овог Београђанина. 

Прексиноћ, сат након поноћи полициjи jе приjављено да jе у Старом граду у Будви, у jедном угоститељском обjекту, дошло до нарушавања jавног реда и мира и да jе jедно лице задобило повреде.

У Будви ухапшен осумњичени за покушаj убиства; током туче оштећном нанио више убодних рана

Полициjа jе одмах изашла на лице мjеста, извршила блокаду Старог града и извршила претрагу терена. Оперативне групе криминалистичке полициjе коjе у вечерњим часовима покриваjу ово подручjе града у циљу спречавања кривичних дjела су правовремено реакциjом сприjечиле бjекство осумњиченог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:39