Policija, ilustracija / - SCREENSHOT/ N1
07/02/2024 u 09:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog pokušaja ubistva u Nikšiću uhapšena jedna osoba

Nikšićanin I.Č. (38) je nanio nožem povrede sugrađaninu D.M

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviješteni su 4. februara u popodnevnim časovima da je u ulici VI crnogorske brigade došlo do svađe između dva lica. Jedno od lica koje je učestvovalo u svađi imalo je nož, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Na lice mjesta je odmah upućena patrola policije, koja je zatekla D.M. i I.Ć. povrijeđene, te ih je prevezla u bolnicu na ukazivanje ljekarske pomoći.

- Nakon što je D.M. ukazana ljekarska pomoć doveden je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, dok je I.Ć. zadržan radi daljeg liječenja - navodi se u saopštenju. 

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu izvršen uviđaj na licu mjesta i prikupljena su potrebna obavještenja.

Kriminalističkom obradom policijski službenici došli su do sumnje da je I.Ć. (38) nanio oštećenom povrede upotrebom noža. I.Ć. se na teret stavlja krivično djelo ubistvo u pokušaju i on je po nalogu postupajućeg tužioca lišen slobode u prostorijama Medicinskog centra Nikšić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 23:00