Радоје Звицер, фото детецтивинфо / - Радоје Звицер, фото детецтивинфо
09/06/2021 u 17:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Звицер: Нисам јео ћевапе од људског меса

Вођа кавачког клана тужио неколико београдских медиjа

Радоjе Звицер, вођа кавачког клана коjи се налази у бјекству од дана када jе ухапшен његов наjближи сарадник Слободан Кашћелан и Вељко Беливук звани Веља Невоља, тужио jе неколико београдских медиjа и тражи од суда да им забрани писање о томе како jе, наводно, jео ћевапе од људског меса.

Звицеров бранилац у тужби наводи да "ниjе, нити jе икада jео ћевапе од људског меса" и у посебном параграфу инсистира да се медиjима забрани да пишу да jе Звицер уз ћевапе од људског меса "као прилог обавезно стављао лук".

– Никада му из Београда авионом нису стизали ћевапи прављени од људског меса, нити jе тужилац, како се то наводи (у медиjима, прим. нов), тражио да му се доставе ћевапи из jедног познатог београдског ресторана, заjедно са људским ћевапима – пише у тужби.

Како преноси Блиц, оно што посебно смета Звицеру, како се може закључити по тужби, jе то што се наводи да jе у ћевапе "као прилог обавезно стављао лук".

Звицер у тужби такође тражи и да се медиjима специфично забрани да убудуће пишу о следећем: да jе Звицеру клан Веље Невоље авионом у Црну Гору слао двије врсте ћевапа, jедне од жртава коjе су убили и самљели, а друге од свињског меса коjе су куповали у jедном београдском ресторану и да је Звицер волио да има и jедне и друге и да их jеде истовремено да би могао да процијењуjе коjи су му укусниjи.

Подсјетимо, Звицер jе према оперативним подацима означен као први човек црногорског кавачког клана коjем jе главна делатност дистрибуциjа огромних количина кокаина у земљама региона.

О њему се у медиjима пише већ више од шест година, колико дуго траjе свирепи рат коjи ова криминална група води са супарничким шкаљарским кланом, а у ком jе до сада убиjено више од 50 људи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:35