/ Оштећена возила
03/05/2021 u 11:59 h
Жана БојанићЖана Бојанић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Повријеђена једна особа у саобраћајки на Цетињу

Цетињанин П.Н. (22) jе возилом БMВ налетио на паркирана возила „ситроен C2“, власника Р. П. из Цетиња, БMВ, власника М.В. из Цетиња, и „фијат стило“, власника Р.К. из Цетиња, незванично сазнаjе РТВ Цетиње у полициjи
Једна особа лакше jе повриjеђена у саобраћаjноj незгоди коjа се 1. маjа, око поноћи, десила у Баjовоj улици на Цетињу, док jе на четири возила причињена материjална штета.
– У судару jе учествовао П.Н. (22) из Цетиња, коjи jе возилом БMВ налетио на паркирана возила „ситроен C2“, власника Р.П. из Цетиња, БMВ, власника М.В. из Цетиња, и „фијат стило“, власника Р.К. из Цетиња – незванично сазнаjе РТВ Цетиње у полициjи.
Како jе саопштено из полициjе, лакше тjелесне повреде задобио jе возач БMВ-а, коjи jе, након што му је указанапомоћи у цетињској болници, упућен у Клинички центар у Подгорици. Причињена jе знатна материjална штета.
Два сата раниjе, на истом потезу, само двадесетак метара више, дошло jе до судра, о коме нема званичних података.
Полиција је на путевима у држави од суботе до недјеље евидентирала осам саобраћајних незгода, у којима је једна особа теже повријеђена, а шест лакше. Како је саопштено из Оперативно-комуникационог центра Управе полиције, издато је 235 налога за уплату новчаних казни и поднијето је 28 прекршајних пријава. Полиција је одузела два пара регистарских таблица. На подручју Будве и Тивта догодиле су се по двије незгоде, а у Даниловграду, Бару, Котору и Никшићу по једна.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 09:55