/ - FOTO: DPS
13/09/2024 u 11:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Aprcović: Kotorom se nije dobro upravljalo, zato nas od 29. septembra čeka mnogo posla

Demokratska partija socijalista na izbore izlazi sa jasnim programskim ciljevima, sa ljudima koje građani dobro znaju i sa težnjom da promijenimo stvari u Kotoru. To je poručio Željko Aprcović, prvi kandidat za odbornika sa liste “Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov”.

- Svi smo već godinama svjedoci da infrastruktura više ne prati potrebe ne samo našeg grada, već i njegove okoline. Od saobraćaja, preko stanja nekih od vitalnih objekata, sve do stanovanja. Zabrinjava stanje u kojem se nalazi naša kulturna baština, kotorski sportisti zaslužuju bolje uslove, a mladi preduzetnici podršku lokalne vlasti, koja je do sada izostajala - navodi u saopštenju.

Dodaje da isto se može reći za kapacitete i uslove u zdravstvenim ustanovama, mnogi su podsticaji potrebni i obrazovanju, pri čemu povratak uspješnih i školovanih mladih Kotoranki i Kotorana kući mora biti imperativ.

- Naročiti podsticaji neophodni su našim najugroženijim sugrađanima. Ali i onima koji su naša budućnost. I onima koji planiraju budućnost u Kotoru. Građani prepoznaju da ova gradska vlast od 2016. do danas nije uradila gotovo ništa. Upravo program DPS-a daje odgovore na goruća pitanja i predstavlja viziju budućeg razvoja grada. Čim preuzmemo vlast, otvorićemo širok dijalog sa građanima i formirati jaku i odgovornu gradsku upravu - zaključuju u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 11:58