demir bajrović / - DPS
15/09/2024 u 22:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Bajrović: Spremni da sjednemo za sto sa svim partijama u Gusinju

Nosilac liste DPS-a na lokalnim izborima u Gusinju Demir Bajrović kazao je da su zadovoljni izbornim rezultatom u tom gradu i poručio da će ta partija biti spremna da sjedne za sto sa svim partijama u Gusinju kako bi se dogovarali u cilju budućnosti naroda i opštine.

- Apsolutno smo zadovoljni našim izbornim rezultatom, imajući u vidu da smo na prethodnim parlamentarnim izborima ili zajedno sa koalicijom koju su činile DPS-SD-NUA osvojili 509 glasova. Kada to uzmemo u obzir moramo biti zadovoljni našim izbornim rezultatom - kazao je on.

Zahvalio je svim članovima i simpatizerima te partije u Gusinju na svemu što su uradili prethodnih dana.

- Imali smo zloupotrebe na službenim položajima od strane koalicije okupljene oko Bošnjačke stranke, imali smo i kamione i izvođenje radova, na nekoliko desetina ugovora o djelu, i kada sve to pogledamo moramo biti zadovoljni rezultatima izborima - kazao je on.

Poručuje da će DPS u Gusinju biti spremna da sjedne za sto sa svim partijama u Gusinju i da se dogovara u cilju budućnosti naroda i opštine.

- Ova koalicija okupljena oko BS nije osvojila apsolutnu vlast. To nam govori da ćemo svi zajedno morati da sjednemo za sto i da vidimo kakav će rasplet biti u narednom periodu - siguran je Bajrović.

Nije mogao da kaže da li očekuju podršku Albanskih partija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 22:41