Božidar Vujičić / - SKRINšOT/RTCG
24/10/2024 u 08:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Birača skoro 5.000 više nego punoljetnih građana: Tužilaštvo na potezu

Pred predstojeće izbore u Budvi ima birača skoro pet hiljada više nego punoljetnih građana, zbog čega je na potezu državno tužilastvo, poručuje nosilac liste “Glasa za promjene” Božidar Vujičić.

- Samo tužilaštvo u Crnoj Gori može i mora da odgovori, prije izbora, kako je to moguće. Da li su popisivači pogriješili u radu ili su lica odgovorna za promjene u biračkom spisku, teško zloupotrijebila službeni položaj? - navodi Vujičić.

Visoki funkcioneri, predstavnici PES i Demokrata morali bi, kako ističe, da građanima ponude objašnjenje, ali mogu i da ćute, na poražavajuće podatke za Budvu i Crnu Goru.

Odžić: Budvu ćemo vratiti na stari put, vratiti joj sjaj i pomiriti građane

- Tužilaštvo ne smije da ćuti, imaju pristup svim podacima i moraju da utvrde istinu i upoznaju javnost. Pet hiljada glasova vrijedi 15 – 16 odborničkih mandata od 33, koliko se bira u SO Budva. Jasno je da, ako se održe izbori 17.11.2024. godine bez odgovora da li su navedeni podaci tačni ili ne, rezultati izbora neće biti izraz volje građana, koji žive u Budvi nego još jedna izborna prevara - zaključio je Vujičić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. oktobar 2024 08:39