/ -ФОТО: СДП
03/03/2023 u 08:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Cikotić: Glas za Vuksanović Stanković, glas je za Crnu Goru okrenutu sebi

Ona je dodala da je Vuksanović Stanković, glas svih koji vole svoju domovinu i za koju se beskompromisno bore

Glas na predsjedničkim izborima za kandidatkinju Socijaldemokratske partije (SDP) Draginju Vuksanović Stanković, glas je za Crnu Goru okrenutu sebi i svojim interesima, smatraju u SDP-u.

Portparolka SDP-a Amina Cikotić, smatra da je pred građanim 19. marta lak izbor.

-Biramo Draginju, kandidatkinju koja je svoju hrabrost i srčanost pokazala bezbroj puta do sada. Kandidatkinju koja je svoju borbu iskovala na principima čije trajanje se mjeri decenijama- rekla je Cikotić.

Ona je navela da su ti principi građanska, sekularna i evropska Crna Gora, ravnopravna i prosperitetna u korist svih njenih građana.

-Ugroženost temeljnih vrijednosti na kojima počiva naša država treba da nam bude motiv više da podržimo ženu koja se dokazala u istrajnoj borbi za njihovo očuvanje, pa i kad je trebalo protiv onih koji su upravo te iste vrijednosti koristili zbog ličnih benefita, ali i onih koji su je vrijeđali ali u isto vrijeme joj i prijetili- istakla je Cikotić.

Ona je ocijenila da podrška Vuksanović Stanković, nije samo glas za nju, već za društveno političku ravnopravnost žena, za jednake šanse svih građanki i građana Crne Gore bez obzira na vjersku, nacionalnu ili političku pripadnost.

-Ovo je prije svega glas za Crnu Goru u Evropskoj uniji, za državu okrenutu sebi i svojim interesima a ne Crnu Goru podređenu onima koji žele da ona nestane- kazala je Cikotić.

Ona je dodala da je Vuksanović Stanković, glas svih koji vole svoju domovinu i za koju se beskompromisno bore.

-Znam da sve što radi, radi srcem, od govora u Skupštini do svakodnevnih razgovora na ulici sa građanima. To njeno srce smo svi mnogo puta vidjeli do sada, a pokazaće ga i ovog puta i još mnogo puta kada god to bude potrebno za Crnu Goru- zaključila je Cikotić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 01:04