/ -
05/09/2024 u 17:04 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dajković: Nikolić preko mog imena pokušava da dođe do jeftinih političkih poena

Imajući u vidu da sam postao redovno sredstvo za potkusurivanje u obračunima između DPS-a i dijela vladajuće većine, nisam iznenađen što je i portparol te stranke Miloš Nikolić opet pokušao preko mog imena da dođe do jeftinih političkih poena, saopštio je Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore.

– Ja, za razliku od bivše vladajuće garniture, nisam ništa nikom ukrao, već svoj posao radim profesionalno, časno i pošteno - sviđao se nekom moj politički stil ili ne. Podsjetiću Nikolića da su prethodne izbore u Glavnom gradu izgubili sa preko trideset hiljada glasova razlike. Umjesto programa i ruke nacionalnog pomirenja, Nikolić zajedno sa Demokratskom partijom socijalista nudi destrukciju, svađu, ogovaranje i međupartijsko prepucavanje, misleći da će to doprinijeti njihovom izbornom rezultatu. Na njihovu žalost, građani su te pokušaje prozreli i prezreli još 2020. godine kada su i zvanično rekli da su umorni od podjela i politike mržnje koju je tako uporno promovisao njihov - samo formalno bivši - lider Milo Đukanović – saopštio je Dajković. 

Nikolić: Razumijem obavezu Pejovića da štiti preletače budući da mu je PES tek peta partija

On je poručio Nikoliću da je "možda vrijeme da se zapita zašto građani prije daju podršku meni kao dijelu pobjedničke koalicije, nego vama". 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 20:54