Nik Đeljošaj / - SRđAN BOLJEVIć, DAN
19/08/2024 u 12:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Đeljošaj: Albanski forum i DUA formirale koaliciju za izbore u Gusinju

Albanski forum i Demokratska unija Albanaca zajednički će nastupiti na predstojećim izborima u Gusinju, saopštio je predsjednik Albanskog foruma Nik Đeljošaj.

Podsjećamo, lokalni izbori u ovoj sjevernoj opštini zakazani su za 15. septembar

- Albanski forum je, po pobjedničkom receptu koji je kreiran na lokalnim izborima u Tuzima 2019. godine, zaslužan za ukupan razvoj i napredak Albanaca, kao i njihovu integraciju u sve institucije, kao i jačanje pozicije odlučivanja i konkretno osnaživanje, nastaviće da promoviše svoju misiju zajedničkim snagama i na lokalnim izborima u Gusinju - kazao je Đeljošaj.

Sigurni su da će građani Gusinja, kako je naglasio, znati da cijene njihov rad u smislu unapređenja te opštine, kao i, dodaje, veliko zalaganje kadrova Albanskog foruma sa državnog nivoa kroz promociju mnogih investicija i projekata u korist razvoja Gusinja.

- Između ostalog, vrijedi pomenuti oko 4 miliona koje smo preko Uprave za kapitalne projekte obezbijedili za razvoj infrastrukture, kao i sredstva koja smo obezbijedili za trg Ali-Paše Gusinjskog. Albanski forum će uvijek biti spreman da odgovori na sve potrebe albanskog naroda i da zajedno radi na postizanju najvišeg nivoa napretka naše zajednice. Čestitam albanskoj političkoj sceni u Gusinju, predstavnicima Albanskog foruma i DUA na odličnoj i patriotskoj odluci da odjek Albanskog foruma nastavi da donosi bolji životni standard za sve građane.Neka uvijek budemo jedinstveni, jer ujedinjeni ćemo pobijediti, ujedinjeni ćemo ostvariti razvoj i napredak na svakom polju - zaključio je Đeljošaj.

DPS Gusinje: Partijsko zapošljavanje, manipulacije uoči lokalnih izbora

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 08:48