DPS Budva / - DPS
18/08/2024 u 20:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Budva: Novi izbori potvrda da su promjene neophodne, bez nas nemoguće formirati vlast

Rasplet postizbornih razgovora, koji su doveli do raspisivanja novih vanrednih lokalnih izbora u Budvi – četvrtih u posljednje četiri godine, potvrda je da je došlo vrijeme za političke promjene u našem gradu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Kako ocjenjuju, parlamentarnoj većini koja je već osam  godina na vlasti istekao je rok trajanja. Ovakav epilog, kako navode, potvrdio je ono što smo govorili u kampanji i u samoj izbornoj noći – da bez Demokratske partije socijalista neće biti moguće formirati vlast.

- Takođe, potvrdilo se da, umjesto odgovornosti prema građanima, na sceni u Budvi imamo međusobno partijsko razračunavanje nekadašnjih koalicionih partnera koji sada jedni druge optužuju za najteža krivična djela - dodaju u saopštenju.

Zbog svega navedenog vjerujemo da su novi izbori šansa da Budva konačno izađe iz začaranog kruga nakon najnovijeg razočarenja koje su građani doživjeli.

- Naš grad zaslužuje ozbiljnu, odgovornu i stabilnu gradsku upravu koja će istinski predstavljati interese građana Budve a ne interesnih lobija koji grad drže zarobljenim već godinama unazad - zaključuju iz OO DPS Budva.

ZBB: Moramo pobijediti kako bismo poslali u prošlost DPS, SDP i Nikolu Jovanovića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 16:52