Kandidati sa liste ”Kotor prije svega! DPS - Neđeljko Moškov” / - DPS KOTOR
27/09/2024 u 18:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Kotor: Građani, sve ste vidjeli i sve znate, a posebno šta treba uraditi u nedjelju

Kandidati sa liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov" poručili su građanima Kotora da sada kada su sve vidjeli i i kad sve znaju, znaju i šta treba uraditi u nedjelju.

- Vama koji živite u ovom gradu proteklih sedmica nijesmo ukazali ni na jedan problem za koji do sada nijeste znali. Ali, za svaki od tih problema ponudili smo rješenje – realistično, finansijski održivo i funkcionalno. Mnogi od vas reći će da je glavni problem Kotora saobraćaj, drugi to što već godinama nema nikakvih kapitalnih projekata, treći da je posrijedi potpuna stagnacija na planu infrastrukturnog razvoja - piše u saopštenju DPS Kotor.

Kako naglašavaju, ipak je najveći problem Kotora danas upravo to što je problema sve više – iz mjeseca u mjesec.

- Vi, čiji je sud ključan, a koji smo uvijek do kraja poštovali, dali ste u novijoj prošlosti priliku svim političkim opcijama da vode grad. I danas je vrijeme da sumirate utiske, da donesete konačan sud – ko je imao rezultate a ko ne, kada su u gradskoj upravi bili stručni i posvećeni kadrovi a kada nije bilo tako, ko je priliku da radi za grad doživljavao kao čast i opravdavao povjerenje, a ko je na kraju sve koristio samo kako bi izvršavao puku raspodjelu plijena, čiji su rezultat bili raskoli u vlasti, paralisan sistem i potpuni zastoj. Sigurni smo da je danas lakše nego ikad prije donijeti sud o tome - poručuju iz DPS-a.

Moškov: Kotor više ne smije da stagnira

Kotor više nema vremena da ispašta zbog koristoljublja i trulih političkih kompromisa.

- Kotor više nema vremena da trpi nestručnost iz koje proizilaze samo promašeni projekti koji pogađaju i građane i turiste. A čini nam se, nakon razgovora sa hiljadama sugrađana, da ni Kotorani više nemaju strpljenja za upravljanje kakvo ne bi prolazilo ni u znatno manjim sredinama, da ne kažemo – mjesnim zajednicama. Vrijeme je za saniranje problema, za početak razvojnih projekata i za konkretne mjere podrške našim sugrađanima. A upravo to nudi lista “Kotor prije svega – DPS! Neđeljko Moškov” – i samim programom i kadrovima koji stoje iza njega, a koji će ubuduće voditi gradsku vlast - tvrde u DPS-u.

Poručuju da dobre i odgovorne vlasti nema bez građana – ona ne smije biti iznad njih, već sa njima.

- Baš zato, kako smo i u kampanji obećali – Kotoranke i Kotorani biće direktno uključeni u procese odlučivanja, oni će donositi konačnu riječ i o prioritetnim investicijama i o budućim projektima. Upravo građani naš su koalicioni partner – i predizborni i postizborni. Znate nas. Znamo se. I nama i vama je Kotor prije svega. U nedjelju – za broj devet - zaključuju u saopštenju kandidati sa liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov"    

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 18:16