/ DPS
06/10/2024 u 20:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Kotor: Jokićevi dani mrmota

Razumijemo da se Vladimiru Jokiću više sviđa da se svakog dana, kao u kultnom filmu Dan mrmota, budi i živi u iluziji da može zadržati funkciju bez obzira na izborni poraz, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

Takođe, kako su naveli, razumiju da bivšem predsjedniku Opštine Kotor nije jednostavno da se nakon sedam godina oprosti od funkcije.

- Razumijemo da mu nije prijatno, nakon predizbornog obećanja da će biti duplo jači od DPS, zbog činjenice da je politički demoliran u svom gradu.

Razumijemo i da mu trauma zbog izbornog debakla otežava suočavanje sa stvarnošću.

Razumijemo i njegove napade panike od pomisli da dolazi neka nova administracija koja će neminovno preispitati sva nepočinstva i sumnjive poslove iz prethodnog perioda.

Razumijemo i da mu se više sviđa da se svakog dana, kao u kultnom filmu Dan mrmota, budi i živi u iluziji da može zadržati funkciju bez obzira na izborni poraz i jasnu poruku građana Kotora da ga više ne žele na funkciji prvog čovjeka našeg grada - naveli su iz kotorskog DPS-a.

OIK Kotor bez odluke o ponavljanju glasanja

Međutim, kao ističu, politička realnost u Kotoru je nakon 29. septembra sasvim drugačija.

- Jokićevi dani mrmota u Kotoru su odbrojani, i on mora znati da nijedan bivši predsjednik, koji je na izborima izgubio legitimitet, ne može u nedogled držati za taoce Kotor i njegove žitelje. Jer su baš oni ti koji su mu u nedjelju rekli – adio - navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Kotor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 20:28