/ - DPS
21/09/2024 u 19:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Podgorica: Spajić potcjenjuje inteligenciju građana, to će se njemu i njegovoj vladi vratiti 29. septembra kao bumerang

Kako se približavaju podgorički izbori tako rastu dinamika, intenzitet i grandioznost Spajićevih obećanja, saopštila je Demokratska partija socijalista.

- Ako premijer nastavi ovim tempom, očekujemo da sljedeće nedjelje pokaže animaciju za metro, tramvaj, robot taxi, da obeća građanima tročasovno radno vrijeme ili čak da uopše ne rade… Uzgred, nije fer da se ovakav bajkoviti život nudi samo građanima Podgorice. Neko zlonamjeran bi mogao pomisliti da je zbog izbora - navode iz DPS-a Podgorica.

Očekuju da ovako blagostanje premijer obeća i drugim opštinama i da njima namijeni neku od ovih štancovanih animacija.

- Na primjer: kako potrošiti onu nepostojeću milijardu eura koju je obećao prije tri godine da će stići u Pljevlja - navodi DPS.

Ponižavajuće je, navodi DPS, ovo što Spajić radi građanima u predvečerje podgoričkih izbora.

(VIDEO) Radunović: Velje brdo naseljavaće 41.000 stanovnika; Spajić: Cijena kvadrata biće 1.000 eura

- Pored toga što on i njegovi ministri svaki dan sprovode funkcionersku kampanju, zloupotrebljavaju državne resurse i obećavaju sve što se zamisliti može, najgore je što imamo vlast koja bukvalno ništa nije napravila, ni ciglu postavila, ni esker zakucala, za svo ovo vrijeme, a sad pokušava da poput najgorih šibicara obmane građane - kazali su iz DPS-a.

Uvjereni su da će se ovo što Spajić radi građanima 29. septembra vratiti njemu i njegovoj vladi kao bumerang, koji će ih sve zajedno poslati u političku prošlost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 19:38