Dragana Kažanegra Stanišić / - DEMOKRATE
14/10/2024 u 13:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kažanegra Stanišić predvodi Demokrate i PES u Budvi

Opštinski odbor Demokrata Budva jednoglasno je donio odluku da na predstojećim lokalnim izborima za izbor odbornika u Skupštini opštine Budva, nositeljka izborne liste Demokrata i PES-a bude Dragana Kažanegra Stanišić.

Izbor Kažanegre Stanišić za nositeljku liste Demokrata i PES-a nije samo pitanje kadrovske politike, već jasna poruka svim građanima Budve: vrijeme je da izaberemo ljude koji će naš grad voditi kroz izazove današnjice, čuvajući i unapređujući njegovu tradiciju, kulturu i budućnost. Budva zaslužuje predsjednicu Opštine koje spaja integritet, poštenje i dugoročnu viziju – a Dragana Kažanegra Stanišić je osoba koja to može donijeti. 

Dragana Kažanegra Stanišić, završila je Osnovnu školu,,Stjepan Mitrov Ljubiša"  i Gimnaziju,,Danilo Kiš" u  Budvi.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i dobila zvanje diplomirane ekonomistkinje.

Odbornica je Demokrata u Skupštini opštine Budva i internacionalna sekretarka Foruma žena. Članica je Opštinskog odbora Budve i Glavnog odbora Demokrata. Obavljala je funkciju predsjednice OD,,Sv. Stefan hoteli" AD Budva, nakon čega je bila  samostalna referentkinja za administrativne poslove u tom privrednom društvu.

Duži niz godina je prepoznata kao aktivistkinja za zaštitu kulturne i prirodne baštine kroz angažmane u civilnom sektoru.

Potpredsjednica je Demokratske Crne Gore i državna sekretarka u Ministarstvu kulture i medija. 

Kao potpredsjednica Demokratske Crne Gore, Dragana Kažanegra Stanišić donosi sa sobom ne samo iskustvo, već i vrijednosti koje će graditi modernu, odgovornu i kulturno osnaženu Budvu, vođenu etikom i odgovornošću prema svim građanima, koji žive u Budvi. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 13:10