Demokratska alternativa, Davor Kumburović / - DEMOKRATSKA ALTERNATIVA, DAVOR KUMBUROVIć
10/09/2024 u 19:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kumburović: Mi nemamo samo planove – imamo konkretna rješenja koja ćemo predstaviti u danima koji dolaze

Mi smo građani Kotora, kao i vi. Odrasli smo na ovim ulicama, diveći se ljepoti našeg grada, ponosni na našu bogatu istoriju i kulturno nasljeđe. Ali, kao i vi, želimo više. Želimo bolji život za sebe, naše porodice, prijatelje i sve sugrađane, navodi se u saopštenju liste “Demokratska alternativa-dr Davor Kumburović-DA se Kotor pita”

- Kotor zaslužuje da bude mjesto gdje svi imamo jednake šanse za uspjeh, gdje naša djeca rastu bezbrižno, a naši stariji sugrađani uživaju u mirnoj i dostojanstvenoj starosti. Kotor je grad koji mora da napreduje, ali da pri tome nikada ne zaboravi svoje korijene. Zbog toga smo odlučili da preuzmemo odgovornost i aktivno se uključimo u promjene koje su nam potrebne. Naš grad ima ogroman potencijal, a naša misija je da taj potencijal usmjerimo u pravcu stvaranja boljeg života za sve Kotorane -dodaje se saopštenju liste.

Kumburović je kazao da Kotorani koji ne žele saobraćajni kolaps u gradu i da znaju kako da to postignu.

On je rekao da će implementirati projekte za smanjenje zagađenja, unaprijediće reciklažu otpada i povećati zelene površine, a posebnu pažnju posvetiće zaštiti mora i obale.

- Među nama su preduzetnici, privrednici, turistički radnici – ljudi koji razumiju značaj ekonomskog razvoja za napredak Kotora. Podržaćemo mala i srednja preduzeća kroz subvencije, edukaciju i olakšan pristup kreditima. Ojačaćemo turistički sektor i regulisati nelojalnu konkurenciju, kako bismo zaštitili domaće privrednike i omogućili im da rastu i napreduju - naveo je Kumburović.

Utvrđen redosljed partija na glasačkom listiću u Kotoru

Prema njegovim riječima, kvalitetno obrazovanje je temelj svakog društva, a mi ćemo ulagati u naše škole, vrtiće, kulturne ustanove i ljude. Naša djeca zaslužuju najbolje uslove za razvoj i obrazovanje.

Takođe, kako je naveo, posebnu pažnju posvetiće ranjivim grupama, osnažiće socijalne službe i osigurati dostupnost svih neophodnih resursa za svakog građanina.

- Mi nemamo samo planove – imamo konkretna rješenja koja ćemo predstaviti u danima koji dolaze. Vjerujemo da Kotor može postati grad na ponos svih svojih građana. Pozivamo vas da nam se pridružite. Zajedno možemo stvoriti bolju budućnost za sve nas. Hvala vam na povjerenju i podršci - zaključio je Kumburović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 12:24