/ -
03/09/2024 u 17:37 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Melita Rastoder Ljaić podržala Evropski savez

Nestranačka kandidatkinja na listi "Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer" Melita Rastoder Ljaić poručila je da je njena podrška Evropskom savezu lična i intiuitivna, da je Podgorica zatrpana nepravdom, te da građani proživljavaju dramu apsurda, zbog čega treba da preuzmu odgovornost da Podgorica bude grad kakav zaslužuju

– Moja podrška nadstranačkom i građanskom konceptu koji zagovara Evropski savez je sasvim lična i intiuitivna. Lična je, prije svega, jer sam se u Podgorici rodila, odrasla, završila školu, a nakon studija i drugih usavršavanja, se vratila baš tu gdje pripadam. Lična je jer, svakoga dana, ispod slojeva nepravde kojom je Podgorica zatrpana, vidim ćoškove mogućnosti nevjerovatnih razmjera. Znam da Podgorica može da bude prostran grad za sve njene građane, otvoren za turiste, udoban za porodice, inspirativan za umjetnike i brižan za njene najstarije građane - saopštila je Rastoder Ljaić.

Ona je kazala da kao građanka osjeća odgorovnost prema svemu što su nasljeđe ostavile starije generacije, ali i prema generacijama koje dolaze, i istakla da se negativne pojave i dalje mogu ispraviti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:19