Boris Mugoša / - FOTO: ES
10/09/2024 u 10:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mugoša obišao Blok 5 i Blok 6: Saniraćemo fasade, riješiti pristup školama i urediti zelene površine

Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer“Boris Mugoša, sa kandidatkinjama i kandidatima sa liste obišao je Blok 5 i Blok 6 i tom prilikom razgovarali su sa građanima tog dijela Podgorice, koji su im ukazali na neophodnost sprovođenja aktivnosti kako bi se na navedenim lokacijama poboljšali uslovi života.

Mugoša je istakao da izborni program Evropskog saveza sadrži rješenja za određene izazove sa kojima se suočavaju građani u tom dijelu grada.

-Najveća urbana cjelina i u glavnom gradu i u državi, nažalost ne liči na prostor koji se nalazi u glavnom gradu jedne države u 21. vijeku, zbog toga ćemo sanirati sve fasade u Bloku 5 i Bloku 6 - saopštio je Mugoša.

On je istakao i  potrebu rješavanja problema pristupa obrazovnim ustanovama.

-Konačno ćemo riješiti problem pristupa Osnovnoj školi „Štampar Makarije“ i vrtićima Suncokrili i Sunce, kao i srediti dvorište obje osnovne škole - kazao je Mugoša.

Mugoša je dodao da će Evropski savez posvetiti pažnju i infrastrukturi, ali i zelenim površinama.

-Zaštitićemo, što je veoma značajno zelene zone od nove izgradnje i uredićemo sve zelene površine. Saniraćemo zapuštene infrastrukture unutar blokova, rasvjetu, trotoare i drvorede, uključujući i rješavanje problema parkiranja - zaključio je Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 11:27