/ - DEJAN LOPICIC
27/09/2024 u 18:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mugoša: Pozivamo građane da masovno izađu na izbore

Kandidat za gradonačelnika liste „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer“, Boris Mugoša na konferenciji za medije je poručio da se Podgorica nalazi na vrijednosnoj prekretnici i da je od velike važnosti da građanke i građani glavnog grada svojim učešćemu izbornom procesu doprinesu promjeni aktuelne loše vlasti.

On je kazao da se 29. septembra završava neuspješna priča aktuelne vlasti.

- Naša pobjeda na ovim izborima je početak kraja podmirene državne vlasti kojoj su kohezioni faktor fotelje. Čemu svjedoči i brutalna funkcionerska kampanja, koja je posebno intenzivirana poslednjih dana i dokaz je panike i političkog kraja odlazeće vlasti“- rekao je Mugoša.

Prema njegovim riječima, pritisci kojima svjedočimo posebno poslednjih dana su razlog više da se masovno izađe na izbore.

- Misija Evropskog saveza je da sa vama drage/i građanke i građani dođemo do promjena koje će Podgoricu učiniti gradom za primjer. To ne mogu samo partije, potrebni ste nam svi vi da bismo u nedjelju ostvarili pobjedu. A pobjeda je tu na dohvat ruke i siguran sam da ćemo je ostvariti. Evropski savez će biti najveći pobjednik ovih izbora i na našem konceptu će biti formirana nova vlast i mi ćemo biti okosnica nove gradske vlasti - rekao je Mugoša.

On je posebno pozvao sve one građane koji još nijesu odlučili da izađu na izbore.

- Najiskrenije, potpuno ih razumijem što su razočarani učinkom političara. Ipak, želim da ih zamolim da i pored opravdanog nezadovoljstva glasaju u nedjelju. Od vas mnogo toga zavisi i vaš glas je ključan. Naš grad je u kolapsu i haosu. Izađite, kako bismo sredili i uredili grad, jer konstituenti vlasti pričaju svašta jedni o drugima a grad je neuredniji nego ikad i svuda vlada haos, kojem moramo stati na kraj - poručio je Mugoša.

Mugoša je još jednom izrazio zadovoljstvo kampanjom koju je vodio Evropski savez.

- Vodili smo pozitivnu kampanju, nismo vrijeđali političke konkurente, ali smo im jasno poručili „dosta je“, jer nećemo nikome dozvoliti da ruši, urušava i ponižava naš grad - zaključio je Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 18:54