Jakov Milatović / Mićko Vujisić
30/11/2022 u 20:00 h
Nataša Spaić, Mićko VujisićNataša Spaić, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Gradska vlast biće formirana 19. decembra

Mi smo se obratili Izbornoj komisiji prigovor za neproglašenje rezultata konačnih izbora. Ona je u roku od 24 sata trebala da se odredi, ali nije

Nosilac liste pokreta Evropa sad Jakov Milatović nakon sastanka saopštio je da ostaju pri stavu da će nova vlast u Podgorici biti formirana do 19. decembra. On je naveo da su se obratili Državnoj izbornoj komisiji sa prigovorom na neproglašenje konačnih rezultata lokalnih izbora.

- Mi smo se obratili Izbornoj komisiji prigovor za neproglašenje rezultata konačnih izbora. Ona je u roku od 24 sata trebala da se odredi, ali nije. Po zakonu, taj prigovor je prihvaćen i mi suštinski imamo proglasene rezultate konacne I ti je mehanizam koji cemo u narednom periodu koristiti. Siguran sam da ćemo vrlo brzo doći do objave rezultata i konstituisanja gradskog parlamenta - naveo je Milatović.

On je najavio da u ponedjeljak nastavljaju sa pregovorima.

Nastavljeni su pregovori predstavnika četiri izborne liste, koje su osvojile vlast na lokalnim izborima u Podgorici 23. oktobra. Domaćin petog sastanka je Jakov Milatović, nosilac liste pokreta Evropa sad, a njemu prisustvuju Jelena Borovinic Bojović, nosilac liste okupljene oko Demokratskog fronta, Danilo Šaranović, nosilac liste okupljene oko Demokrata, i Luka Rakčević, nosilac liste URA.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:32