/ -
14/09/2024 u 10:52 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Injac: Nećemo dozvoliti da mjesne zajednice služe političkim partijama

Uložili smo ogromne napore da mjesne zajednice vratimo građanima i nikad više nećemo dozvoliti da one služe samo povlašćenim pojedincima i političkim partijama, poručila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice, u razgovoru sa mještanima Donje Gorice, Gornje Gorice, Donjih Kokota, Beri, Farmaka, Lekića i Grbavaca.

Predstavnici liste PES-a i Demokrata saslušali su probleme stanovnika ovih naselja.

– Uložili smo značajna sredstva i u unapređenje uslova rada ovdje u Donjoj Gorici, upravo jer želimo da imamo neposredan kontakt sa građanima kako bismo zajednički prevazilazili sve izazove. Hvala vam što prepoznajete naše dobre namjere i što ćemo 29. septembra poslati jasnu poruku svim destruktivnim političkim strukturama da ih građani ne žele na pozicijama odlučivanja – navela je Injac. 

Znam da vam nedostaju sadržaji, znam da vašoj djeci fale igrališta, da se suočavate sa problemom uspostavljanja komunalnog reda, ali rješavali smo problem po problem i siguran sam da možemo mnogo da uradimo za Donju Goricu, posebno uz vašu pomoć i bolje organizovanu Mjesnu zajednicu, poručio je Saša Mujović, kojeg Pokret Evropa sad i Demokrate promovišu za kandidata za gradonačelnika. 

– Na svakom nivou lokalne samouprave birajte isključivo one koji će se zalagati za vaše interese, a mi smo već pokazali da smo od takvih. Tek nam predstoji realizacija infrastrukturnih projekata koji će Donju Goricu preporoditi i učiniti je privlačnom za život. Cijenite to što imate, živjećete u jednom od najljepših naselja u Podgorici – poručio je Mujović.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić je naglasio da je dosadašnji njihov rad mnogo uticao na mafiju i da je borba protiv njih nikad jača. On je naveo da slogan liste "Još jače" poručuje da će životni standard biti još bolji.

– Još više procesuiranih kriminalaca. Još više razbijenih kriminalnih grupa. Još više uništenih narko kartela. Još više puteva i autoputeva i zelenih površina, igrališta i stadiona – poručio je Bečić.

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić poručio je da vjeruje u podršku naroda 29. septembra i da želi da ih istorija pamti kao hrabre ljude.

– Svi ovi što vam daju razna obećanja mogli su da vas učine dostojanstvenim u prethodnih nekoliko decenija. Nije im to nikada bio ni cilj, pa nije ni sad. Mi želimo ekonomski slobodne građana, želimo grad čijim razvojem će se ponositi cijela Crna Gora. Želimo da nas istorija pamti kao ljude koji su bili hrabri i odlučni da naprave veliki zaokret zato i vjerujemo u vašu podršku 29. septembra – rekao je Spajić.

"Podrška koju godinama dobijamo od vas je uvijek bila stabilna, uvijek bila jaka, ali zaključak je očigledan - 29. septembra ona će biti nikada jača", naglasio je Danilo Šaranović.

Član Predsjedništva Demokrata Danilo Šaranović navodi da koalicija PES-a i Demokrata nije "koalicija državnih stanova i namještenih tendera". 

- Zato što ovo nije koalicija sumnjivih državljanstava i još sumnjivijih investitora. Zato što ovo nije koalicija švercera narkotika i cigareta. Zato što ovo nije koalicija kavačkog, škaljarskog ili bilo kojeg drugog klana. Jer smo koalicija koja se okupila oko rezultata, jer smo koalicija hrabrosti i znanja, jer smo koalicija jačih plata i jačih penzija. Jer smo koalicija koja danas jasno i glasno odavde sa kolovrata poručuje da će slomiti slomiti vrat mafiji – poručio je Šaranović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 11:01