Boris Pejović, potpredsjednik Skupštine / - SKUPšTINA
14/09/2024 u 16:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pejović: Nikolić da objasni šta će njihov nosilac liste sa Drešajem

- Umjesto vođenja evidencije ko je bio gdje za vrijeme vlasti DPS-a, za javnost je mnogo interesantnije da Nikolić objasni šta će njihov nosilac liste na fotografiji sa Drešajem? - pita Boris Pejović, potpredsjednik Skupštine i član Predsjedništva PES-a.

- Iako Nikolić važi za portparola političkog krila kavačkog klana, ovo je prilika da anulira taj stečeni status i ogradi se od partije koju je logistički pomogao Radoje Zvicer, što piše u Skaj aplikaciji - saopštio je Pejović.

"Još jače (PES-DCG)”: Fotografija Abdića i Drešaja ukazuje koliko se DPS reformisao

Kako je kazao, desetine hiljada nekadašnjih članova DPS-a su napustile i napuštaju tu partiju, koji za razliku od Nikolića nisu obavezni da dijele sudbinu subjekta, po sadržajima Skaja povezanog sa kriminalnim klanovima.

- Čak je i nekadašnji potpredsjednik Duško Marković makar formalno napustio DPS, kada je shvatio ono što Nikolić još nije ili ne može. Zato DPS kao partija koja je još uvijek zarobljena u raljama kriminala ne može građanima osigurati ništa osim siromaštva, korupcije i rekorderskih pregovara sa Evropskom unijom - zaključio je Pejović.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 16:33