Boris Pejović / - SKUPšTINA CRNE GORE
05/09/2024 u 17:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pejović: Obaveza i čast je štititi profesora od portparola političkog krila kavačkog klana

- Kao što je iznosio poluistine i neistine u minulom periodu, Nikolić nastavlja u tom maniru, nadajući se da će više puta ponovljena laž postati istina - saopštio je Boris Pejović, član Predsjedništva PES-a.

reagujući na izjavu Miloša Nikolića, portparola DPS-a kazao je da  je "obaveza i čast štititi profesora od portparola političkog krila kavačkog klana".

- Iako se Nikolić preračunao u pobrojavanju partija, priznajući sklonosti još jednom da manipuliše i izmišlja (nikada nisam bio član Ujedinjene Crne Gore), Nikolić je zaboravio da pomene suštinu. Za razliku od Nikolića koji zbog obaveza prema poslodavcima ima zadatak da vjerno služi kriminalnim interesima, uvijek sam bio slobodan, pa i kad je izbor političke partije u pitanju. Nažalost, Nikolić ne zna šta to znači, pa đće morati i dalje da služi trenutnim poslodavcima i da odrađuje prljave akcije, čak i po cijenu da se DPS vrati na izvornu politiku iz devedesetih, kada su pohodom na Dubrovnik "ratovali za mir" - napisao je u regaovanju Pejović.

Nikolić: Razumijem obavezu Pejovića da štiti preletače budući da mu je PES tek peta partija

Međutim, kako je naglasio, ima i pomaka kod Nikolića.

- Očigledno je svjestan šta znači i hipotetički biti član DPS-a, te da je to postao najveći adut za nečiju diskreditaciju. Zato nema većih benefita od toga da takvi pojedinci budu udarna medijska pesnica onih koji pokušavaju da se vrate na vlast - zaključuje Pejović.

Pejović: "Istina" i manipulacija Nikolića, Medojevića i Milovića nije dugo trajala

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 06:00