Pokret podstanara / - POKRET PODSTANARA
13/09/2024 u 08:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pokret podstanara: Novac građana se ponovo troši na nove izbore, dok se problemi gomilaju

Epidemija vanrednih lokalnih izbora u Crnoj Gori jasno pokazuje koliko se ne poštuje volja građana. Zbog trulih predizbornih koalicija i postizbornog grabljenja fotelja, međustranačkih i ličnih interesa, volja građana se gazi bez trunke poštovanja i stida od vas. Novac građana se ponovo troši na nove izbore, dok se problemi gomilaju, tvrde u Pokretu podstanara.

Ovaj isti scenario, nažalost, prijeti i Podgorici. Pitanje koje svi moramo glasno postaviti je sledeće: Imamo li snage i mudrosti da se usprotivimo ovakvoj neodgovornosti?”, kaže u Pokretu podstanara.

Dodaju da samo građani mogu, moraju i imaju pravo da zaustave ovaj politički cirkus.

- Zaslužujemo odgovornu vlast – vlast koja poštuje vaš glas i koja se istinski brine o vašim stvarnim potrebama. Zaslužujemo mnogo više nego što dobijamo. Pokret podstanara jasno zna šta treba uraditi ukoliko dobijemo vašu podršku. Naša misija je jednostavna i direktna – obezbijedićemo subvencije za podstanare, pokrenućemo socijalnu stanogradnju i napraviti registar podstanara kako bi se vaš glas konačno čuo i poštovao - zaključuje se u saopštenju.

Pokret Podstanara: Političke elite odgovorne za veći broj apstinenata

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 08:01