foto: prava CG / - FOTO: PRAVA CG
01/09/2024 u 09:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Prava Crna Gora zvanično dio koalicije "Za budućnost Podgorice"

Prava Crna Gora na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici biće dio velike koalicije “Za budućnost Podgorice” odlučio je Glavni odbor Prave Crne Gore.

- Na osnovu koalicionog sporazuma potpisanog između lidera Prave Crne Gore Marka Milačića i predsjednika Demokratske narodne partije Milana Kneževića, Prava Crna Gora smatra da ovaj korak predstavlja nastavak usklađivanja političkih stavova na svim nivoima sa DNP-om, u skladu sa potpisanim sporazumom.  Koalicija “Za budućnost Podgorice” na prethodnim lokalnim izborima, na kojima smo takođe zajednički nastupili, ostvarila je značajan uspjeh, koji je označio detronizovanje višedecenijske vladavine DPS i njihovih satelita- navodi se u saopštenju.

Uvjereni su, kako navode, da će ovog puta rezultat biti još bolji, jer su građani tokom protekle dvije godine imali priliku da vide kako se upornim i dosljednim radom mogu ostvariti konkretni rezultati.

- Ističemo da nijedna stranka, koja je konstituent koalicije “Za budućnost Podgorice”, nije učestvovala u rušenju vlasti u saradnji sa DPS-om, a one političke snage koje su se odlučile na skraćenje mandata u partnerstvu sa DPS-om suočiće se sa istom sudbinom kao i sam DPS. Sigurni smo da će jedinstvo srpskog bloka na izborima 29. Septembra dati pobjedničku energiju i sinergiju koju će prepoznati svi građani Podgorice i odrediti novu gradonačelnicu Podgorice. Od danas Prava Crna Gora kao dio velikog pobjedničkog tima radi za pobjedu koju ćemo ozvaničiti 29. Septembra- navode u saopštenju.

Dajković: Bićemo dio pobjedničke koalicije “Za budućnost Podgorice”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 11:29