Radmila Stupar Đurišić / -POKRET NAPRIJED
14/09/2024 u 08:39 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Radmila Stupar Đurišić: Podgorica mora biti bezbjedna

Porodični problemi sa kojima se suočavamo moraju postati prioritet u rješavanju, ocijenila je Radmila Stupar Đurišić, kandidatkinja za odbornicu liste "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu".

Ona navodi da za nju, Podgorica mora biti bezbjedna. 

– Kada dijete u porodici ne osjeća sigurnost, to utiče na čitavu zajednicu. Dijete treba da raste srećno i zdravo, a to je odgovornost svih nas. Srećno dijete znači srećan grad –istakla je Stupar Đurišić.

Ona misli da politika nije prljava iako je, kako kaže, oduvijek postojalo mišljenje da je ona prljava.

– Oni koji žele da zloupotrijebe politiku čine da ona tako izgleda. Zbog toga sam ušla u politiku – da motivišem, inspirišem i, što je najvažnije, da dam primjer drugima da i oni mogu da se uključe i doprinesu promjenama. Ako želimo bolje društvo, moramo biti dio procesa – naglasila je Stupar Đurišić.

Ona posebno ističe da se u Pokret Naprijed uključila jer se radi o grupi građana jednakih u ideji da pitaju šta je građanima potrebno i da zajedno sa njima tražimo rješenja koja nas podstiču na zajedničko dobro. – Važno je da slušamo, razgovaramo, i da se konačno čujemo. Samo tako možemo riješiti probleme i stvoriti grad u kojem ćemo svi srećno i bezbjedno živjeti – poručila je Stupar Đurišić, pozivajući građane da glasaju listu "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu", jer samo zajednički možemo graditi bolju budućnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 08:40