Dragoslav Šćekić / SNP
11/10/2024 u 11:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Šćekić: Pobjednici ne gube

Na lokalnim izborima u Beranama 8. decembra Socijalistička narodna partija će pokazati svoju snagu ubjedljivom pobjedom i neće dozvoliti nikakve političke igre, kao u drugim crnogorskim gradovima, koje bi mogle ponovo vratiti Demokratsku partiju socijalista na vlast, kazao je Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a.

On je podsjetio da je prije deset godina 2014. upravo u Beranama i upravo Socijalistička narodna partija započela proces razgrađivanja Đukanovićeve DPS vlasti, koji je rezultirao, kako je kazao, veličanstvenom pobjedom.

- Tada smo preuzeli vlast i punih deset godina uspješno oporavljali Berane. Berane je radilo, a Berane se i gradilo. Berane mora da nastavi zaustavljene projekte i nastavi putem razvoja, i to kao čuvar tradicije, ali i evropski grad sa velikim potencijalima - kazao je potpredsjednik SNP-a.

Ističe da tako nije bilo prethodne dvije godine.

- Novom pobjedom vratićemo pobjednički sjaj u oku svakog Beranca i Beranke. Onim građanima Berana koji znaju da sve što SNP obeća to i ispuni - kazao je Šćekić.

On napominje da su te politički istorijske godine obećali pobjedu i da su je donijeli.

- Ta pobjeda je pokrenula procese koji su doveli do nove pobjede 2018, ali i one na državnom nivou, do totalnog poraza starog režima.

Lokalna uprava u Beranama u finansijskoj blokadi: Plata nema, Odbor povјerenika na potezu

Upravo zato, Berane i Socijalistička narodna partija, sada deceniju kasnije, imaju isto tako važan zadatak. Ovoga puta ćemo, ubjedljivom pobjedom, većom nego ikada, zaustaviti i poslati u političku prošlost, sve one koji pokušavaju da vrate stari režim na vlast, da vrate vremena Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista.

Socijalistička narodna partija Berana je pobjednik, a pobjednici ne gube. Pokazaćemo to i 8. decembra jer ćemo biti jači nego ikada - istakao je Šćekić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. oktobar 2024 11:38